Grote gezinnen of meerdere gezinnen

Zoek en boek

Vakantie met een groot gezin of meerdere gezinnen?

Op vakantie gaan kost veel geld. Zeker met een groot gezin. Bij de KustBungalows doen we ons best om het betaalbaar te houden. De onderstaande bungalows zijn geschikt voor 6 (of meer) volwassenen en een baby.

- KustBungalow 2

- KustBungalow 3

- KustBungalow 4

- KustBungalow 6

- KustBungalow 7

- KustBungalow 8

- KustBungalow 9

- KustBungalow 10

Wil je met meerdere gezinnen er op uit? Kies dan voor meerdere bungalows. Gezellig met zijn allen op vakantie en toch ieder zijn eigen vakantiehuisje is natuurlijk ook mogelijk. KustBungalow 1, KustBungalow 2 en KustBungalow 4 liggen bijvoorbeeld allemaal op Camping- en Bungalowpark De Wielen op korte afstand van elkaar. Ieder een eigen huisje en een eigen plekje om je even terug te trekken (indien gewenst) en toch lekker dicht bij elkaar. KustBungalow 3 ligt op ongeveer 3 km afstand, dus ook dat is goed te doen.

KustBungalow 5, KustBungalow 6, KustBungalow 7, KustBungalow 8, KustBungalow 9 en KustBungalow 10 liggen Strandpark 't Noorder Sandt. Lekker samen op vakantie, maar niet boven op elkaars lip zitten. KustBungalow 5 en KustBungalow 7 liggen direct naast elkaar. KustBungalow 8 ligt centraal op het park en is dichtbij alle bungalows.

KustBungalow 9 is zelfs geschikt voor 8 personen. Deze bungalow beschikt over twee badkamers en een extra wc. Op slechts 50 meter van KustBungalow 9 staat KustBungalow 10.

Grote gezinnen of meerdere gezinnen
Typisch KustBungalows:

Sfeervolle vakantiehuisjes
Incl. 2 fietsen, fietszitje & fietskar
Flexibele huurperiodes
Honden zijn toegestaan
Gratis Wi-Fi
Volledig omheinde tuinen
Veilig (aan)betalen via iDeal

Standaard aanwezig: kinderstoel, ledikant, babybad, speelgoed. Zonder meerprijs!

Vragen of reserveren?

We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Bel, whatsapp of mail ons. We helpen je graag.

0229-842815
06- 41774998
info@kustbungalows.nl

Gecertificeerd door Qshops keurmerk!