Gastenboek KustBungalow 1

We vragen alle gasten na hun verblijf in de KustBungalow om een reactie achter te laten in ons gastenboek. Hieronder staan de reacties die we ontvangen hebben over KustBungalow 1.

30 10 2018
KustBungalow 1
Fam. Attema

Het verblijf was goed en de bungalow ligt in een schitterende omgeving.

21 08 2018
KustBungalow 1
Fam. Blad

Een knusse gezellige bungalow. De ruimtes zijn wel wat klein.

05 08 2018
KustBungalow 1
Fam Poef

Het verblijf was goed

03 07 2018
KustBungalow 1
Fam. Polap

Heerlijk weekend gehad..ook met de honden!! Heerlijke tuin en de fietsen waren top!! Ook erg schoon en compleet...

12 05 2018

Fam. Van Wonderen

Prima We hebben een heerlijke week gehad.

26 08 2017
KustBungalow 1
Fam. Breukelman

De bungalow was heel goed. We vonden de hoge eettafel wat minder praktisch met twee kleine kinderen.

25 07 2017
KustBungalow 1
Fam. Bluemer

Indruk van de camping: netjes en rustig. Ruimte/tuin rondom chalet was prima. Leuke veranda. Binnen: chalet was goed schoon van binnen. De slaapkamers zijn erg klein. Weinig plek om spullen op te bergen. Zithoek zat wel fijn en ruim. We zouden vanwege de krappe slaapkamers niet meer terug gaan in dit chalet. Verder was de camping en de plek (dichtbij de speeltuin) oké.

08 04 2017
KustBungalow 1
Fam. Ackens

Met dank aan het goede weer hebben we een heerlijke week gehad, prima bedden!!

28 10 2016
KustBungalow 1
Fam. Strumane

Fijne bungalow om te genieten van de rust en natuur.

30 08 2016
KustBungalow 1
Fam. Cornelissen

5 heerlijke dagen gehad

13 08 2016
KustBungalow 1
Fam. Stegeman

Alles is aanwezig in de bungalow. Het voelt heel huiselijk aan. De ligging is heel rustig. De tuin is goed omheind. Geen inkijk van de buren. Heel fijn dat je gebruik kon maken van de fietsen.

09 08 2016
KustBungalow 1
Fam. Vinkenvleugel

We hebben een fijne week gehad, wel jammer dat er op het park veel standplaats houders verblijven waardoor er een ons kent ons sfeertje aanwezig is. De bungalow was goed schoon, wel jammer dat er veel hoge bomen rondom de bungalow stonden.

01 08 2016
KustBungalow 1
Fam Wieman

Prima, al was de ruimte wat krap voor 2 vowassenen met 2 pubers.

22 08 2015
KustBungalow 1
Fam. Groeneveld

Mooi park, rustig, fijn verblijf. Goede service.

15 08 2015
KustBungalow 1
Fam. Van Baak

Wij hebben het erg fijn gehad!!! Leuke plek en mooie omgeving!!! Ook voor kinderen een super plek!!! Bed was super goed...erg lekker geslapen...erg belangrijk. Zeker een plek om weer naar terug te gaan!!! Helaas was WiFi traag maar na hulp van de verhuurders ging het beter!!! Dus....tot vlg jaar....groetjes!!!

11 08 2015
KustBungalow 1
Fam. Feenstra

De bungalowinrichting was prima en alles was aanwezig, top! We hebben wel een topweek gehad met super mooi weer!

28 07 2015
KustBungalow 1
Fam. Francois

Super compleet.

12 06 2015
KustBungalow 1
Fam. Kader

We hebben genoten van een heerlijke strandvakantie. Maar ook in de tuin was het heerlijk vertoeven. Wij komen zeker nog een keer terug, want er is zoveel moois nog te zien en te ontdekken. We hebben heerlijk door de duinen gefietst. Prachtig. Volgende keer willen we wandelen door het zwanenwater, en.. en...Tot de volgende keer!

09 09 2014
KustBungalow 1
Fam. Scherpenzeel

Goed. Het huisje is gezellig. Fijn dat er fietsen staan en dat je buiten kunt zitten op 2 plekken. Ook de aanwezigheid van een Senseo is fijn. Het huisje zelf is wel wat benauwd met deze warme temperaturen.

02 08 2014
KustBungalow 1
Fam. Keizer

Zeer prettig.

26 07 2014
KustBungalow 1
Fam. Slagter

Lekkere bedden om in te slapen. Heel tevreden.

15 07 2014
KustBungalow 1
Fam. Kammer

Wij hebben als ouders met en jong kind een leuke week gehad. Op de camping zelf en in de omgeving is genoeg te doen, ook voor de kleintjes. De kustbungalow is praktisch ingericht en ligt op een handige plek. De fietsen inclusief kinderzitje waren voor ons een pluspunt, deze hebben we dan ook zeker gebruikt!

17 06 2014
KustBungalow 1
Fam. Van Dorp

Complimenten voor de service. Het ter plekke omruilen van de geboden accommodatie was geen probleem. Fijn als het zo soepel kan worden geregeld.

31 05 2014
KustBungalow 1
Fam. Knippenberg

Wij hebben volop genoten van de mooie omgeving en waren zeer tevreden met ons verblijf in de bungalow. Waren met ons tweetjes en dan is het uitstekend. Met vijf personen is het mogelijk als er 2 volwassenen en 3 kinderen zijn.

27 08 2013
KustBungalow 1
Fam. De Wilde

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad in KustBungalow 1. Ideale locatie voor de kinderen, vlak naast de speeltuin. Leuke en gezellige camping eromheen. Prive ook veel ruimte om het huisje, met een mooie veranda 's avonds nog kunt na genieten. Ook veel leuke en handige spullen in de schuur, goede fietsen etc.

Tot ziens!

23 08 2013
KustBungalow 1
Fam. Renkema

Wij hebben ons prima vermaakt en het weer viel gelukkig ook mee, hebben nog een paar dagjes strand gehad. De bungalow zag er gezellig uit. We hebben van het chalet genoten en prima vakantie gehad. Ook fijn wat er allemaal aanwezig was en het snel regelen van een fietszitje!

Veel succes verder en wie weet tot ziens, de BosBungalows zien er ook erg leuk uit!

06 08 2013
KustBungalow 1
Fam. Hamminga

We vonden het een mooi chalet met prachtige privetuin, ook ideaal voor onze hond, die gelukkig mee mocht. Het chalet was zeer compleet ingericht en de basisvoorraad koffie, thee etc waarderen we zeer. Alles wat je nodig hebt is er.

Ook het contact met jullie was gemakkelijk. Voor vragen konden we bellen en toen er een pan stuk was kwamen jullie snel langs. Super.

We heben een erg leuke vakantie gehad en komen vast nog wel eens een van de andere bungalows uitproberen.

30 07 2013
KustBungalow 1
Fam. Wassenaar

We hebben heel erg genoten van de camping, het chalet en de omgeving. Graag volgend jaar nog een keer.

18 06 2013
KustBungalow 1
Fam. Ter Haar

Wij hebben het fijn gehad in KustBungalow 1 en de snelle service die verleend werd toen de deurcode niet geaccepteerd werd en bij het defecte koffiezetapparaat hebben wij als zeer prettig ervaren. We hebbeng enoten van de smaakvolle inrichting en al die kleine dingetjes waar aan gedacht is.

Niets dan lof!

06 10 2012
KustBungalow 1
Fam. Schreurs

Het huisje was meer dan prima. Fijn dat er gewoon een aantal standaard zaken aanwezig zijn, zoals gewoon afwasmiddel, kaarsjes, w.c papier enz.

14 09 2012
KustBungalow 1
Fam. Bruls

We hebben de eerste week van september vakantie gehad in Kustbungalow 1 te Sint Maarten.
We hebben enorm genoten. Door het hekje om de tuin konden de deuren ruim open staan, zonder dat we bang hoefden te zijn dat hond en/of kind er van door gingen. Het hekje is niet hoog, maar wel een duidelijke grens. En dus voldoende.... De speeltuin op nog geen 50 meter van het huisje en duidelijk in het zicht was ook ideaal. Onze zoon van 3,5 jaar mocht zelfstandig naar de speeltuin, maar we waren toch dicht genoeg bij om te horen als hij ons nodig had cq een oogje in het zeil te houden. En hij kon zich niet verloren lopen. Ik moet trouwens wel zeggen dat hij uitermate goed luisterde naar de grenzen die wij aangaven (tot hier mag je gaan en niet verder), anders had hij zich natuurlijk wel verloren kunnen lopen. Verder hadden we natuurlijk het weer mee. Iedere dag naar het strand! Eén keer op de fiets (nog bedankt voor de snelle service voor het kinderzitje), maar ook in het vlakke Noord-Hollandse land zijn we blijkbaar toch geen echte fietsers ;-)
De hoeveelheid speelgoed voor een 3,5 jarige was voldoende. Hij heeft zich niet verveeld (de speeltuin was veel te leuk).
In ieder geval bedankt voor de fijne vakantie, waarbij ook papa en mama tot rust konden komen...

14 07 2012
KustBungalow 1
Fam. Pool

We hebben een heel prettig verblijf gehad in kustbungalow 1.
We vonden de aankleding en verzorging van de bungalow prima. Wel vonden we het aantal pannen dat aanwezig was aan de krappe kant.
Kortom: een mooie bungalow in een mooie omgeving, die we zeker ook bij vrienden en familie zullen aanbevelen.

Bedankt en misschien nog eens tot ziens!

05 06 2012
KustBungalow 1
Fam. Weltevree

Even een berichtje na een lange vakantie in KustBungalow 1. We zullen nog lang met een goed gevoel op deze vakantie terug kijken. Werkelijk waar alles is aanwezig in de bungalow. We hebben lekker uitgerust in de tuin en veel gebruik gemaakt van de aanwezige fietsen om de omgeving te verkenne. We hebben nog lang niet alles gezien dus zijn alweer plannen aan het maken om terug te komen. Tot ziens!

05 04 2012
KustBungalow 1
Fam. Kooistra

We hebben een mooie vakantie gehad. Een mooi chalet met gezellige inrichting, alles was prima elkaar.

27 08 2011
KustBungalow 1
Fam. Kemper

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in de bungalow. De kinderen konden onbeperkt hun gang gaan in de tuin en in de speeltuin vlakbij. Het zwembad vonden ze ook erg leuk, en qua omvang en diepte was het voor hen (5 en 8 jaar) heel geschikt. Mijn man en ik vonden de omgeving heel mooi en we hadden graag gebruik willen maken van de fietsen die in de schuur stonden, maar dat is er niet van gekomen. De gezellige inrichting van de bungalow, de grote veranda met tuinset, de vriendelijke en behulpzame campingbeheerder en een supermarkt en het strand op korte afstand zijn punten die wij ook als positief ervaarden.

We waren heel tevreden en misschien komen we nog wel een keer terug.

13 08 2011
KustBungalow 1
Fam. Haddeman

Bij deze wil ik u bedanken voor het prachtige verblijf. Alles was prima geregeld. Alleen jammer van het weer!

De bungalow was prima ingericht ,ook fijn dat er al een voorraadje koffie e.d. was, dat geeft wel iets extra's. Ook een leuke speelplaats met trampoline en een zwembad.
We zijn heel benieuwd naar de andere kustbungalows!

We komen graag nog een keer terug.

09 08 2011
KustBungalow 1
Fam. De Haan

Wij hebben genoten van uw kustbungalow,ook de omgeving was mooi. Alles was aanwezig en ook het tuinmeubilair was goed.

Voor de kustbungalow geven wij als er een cijfer gegeven moest worden een 8
Wij gaan zeker weer een keer bij u een bungalow huren.

19 07 2011
KustBungalow 1
Fam. Bartelds

We hebben het naar onze zin gehad in jullie bungalow. We hebben een aantal dagen met veel regen en wind gehad en dan is de bungalow gezellig en groot genoeg voor een 'spelletjesdag' met twee kleine kinderen. Ik kan me wel voorstellen dat de bungalow qua grootte wat minder geschikt is voor 4 volwassenen, maar voor ons was het een prima verblijf! Fijn dat er al een voorraadje koffie e.d. was, dat geeft wel iets extra's. Wel een leuke speelplaats met trampoline en een zwembad.

We zijn heel benieuwd naar de andere bungalows!