Betalingsmethoden

Een vakantie boeken is voor meer dan de helft van de Nederlands een van de meest geluksgevende aankopen op internet. Het is wel vaak een behoorlijk bedrag en daarom wel zo prettig als er meerdere mogelijkheden zijn om de betaling te voldoen.

Bij het maken van de reservering is het mogelijk om direct 50% aan te betalen via iDeal, Sofort uberweising of GiroPay. Ook is het mogelijk om te kiezen voor de mogelijkheid later aanbetalen. De online betaling wordt verzorgd door Buckaroo om u een veilige betaalomgeving aan te kunnen bieden.

In beide gevallen ontvang je na de reservering een factuur per email. Mocht je de aanbetaling als hebben gedaan dan is deze reeds verwerkt in het openstaande bedrag.

De (restant)betaling kun je doen door middel van een bankoverschrijving of internetbankieren. Het totaalbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor het verblijf te zijn voldaan. Bij lastminute boekingen is dit natuurlijk niet mogelijk, maar dien je de betaling z.s.m. te voldoen. Deze dient altijd voor het verblijf te zijn voldaan.

Wanneer tussen de reservering en het daadwerkelijke verblijf meer dan 2 maanden zit, vragen we een aanbetaling 50% welke binnen 14 dagen na de reserveringdatum voldaan dient te worden. Het restantbedrag dient ook dan weer uiterlijk 30 dagen voor het verblijf overgemaakt te worden.

Betalingsmethoden
Typisch KustBungalows:

Sfeervolle vakantiehuisjes
Incl. 2 fietsen, fietszitje & fietskar
Flexibele huurperiodes
Honden zijn toegestaan
Gratis Wi-Fi
Volledig omheinde tuinen
Veilig (aan)betalen via iDeal

Standaard aanwezig: kinderstoel, ledikant, babybad, speelgoed. Zonder meerprijs!

Vragen of reserveren?

We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Bel, whatsapp of mail ons. We helpen je graag.

0229-842815
06- 41774998
info@kustbungalows.nl