Super de Luxe!

Zoek en boek

Op vakantie met net een beetje extra luxe!

Natuurlijk zijn alle bungalows zeer comfortabel en standaard voorzien van allerlei extra's om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo vind je in alle bungalows goede matrassen, een luxe keuken, 2 fietsen, speelgoed, dvd's, boeken etc.

Super de Luxe

Maar er zijn twee bungalows, die net wat meer bieden dan de andere bungalows. Bijvoorbeeld KustBungalow 3. Deze bungalow heeft diverse extra's, namelijk een sauna, airco, wasmachine, grote omheinde tuin en een trampoline in de tuin.

KustBungalow 8 is ook een bungalow die net even wat meer biedt. De bungalow heeft een bijzonder ontwerp met een hoog dak. De bungalow is voorzien van een groot terras met twee fijne tuinsets. Vanaf het terras heb je uitzicht op de duinen. Tijdens de zomeravonden kun je hier heerlijk lang buiten zitten. Natuurlijk heeft de bungalow een luxe douche en keuken. Daarnaast heeft de bungalow een extra kamer met daarin een infraroodsauna.

KustBungalow 9 is de grootste bungalow in Julianadorp. Deze bungalow heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en heeft daardoor genoeg ruimte voor 8 volwassenene en een baby. De tuin is erg groot. Je kunt hier heerlijk relaxen maar ook voetballen, een badje opzetten etc. In de tuin staat een trampoline met net klaar, zodat de kinderen zich zeker niet hoeven te vervelen.

KustBungalow 10 is ook een bungalow die net even wat meer biedt. De bungalow heeft een bijzonder ontwerp met een hoog dak. De bungalow is voorzien van een groot terras. Tijdens de zomeravonden kun je hier heerlijk lang buiten zitten. Natuurlijk heeft de bungalow een luxe douche en keuken. Daarnaast heeft de bungalow een infraroodsauna.

Super de Luxe!
Typisch KustBungalows:

Sfeervolle vakantiehuisjes
Incl. 2 fietsen, fietszitje & fietskar
Flexibele huurperiodes
Honden zijn toegestaan
Gratis Wi-Fi
Volledig omheinde tuinen
Veilig (aan)betalen via iDeal

Standaard aanwezig: kinderstoel, ledikant, babybad, speelgoed. Zonder meerprijs!

Vragen of reserveren?

We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Bel, whatsapp of mail ons. We helpen je graag.

0229-842815
06- 41774998
info@kustbungalows.nl