Hond(en) mogen mee naar de KustBungalows!

Zoek en boek

Samen met je hond(en) een strandwandeling maken?

Voor veel mensen is het erg moeilijk om een leuke vakantie te boeken samen met hun hond omdat op veel plaatsen honden niet welkom zijn. Bij de KustBungalows zijn een of meerdere honden van harte welkom. Je gaat toch het liefst op vakantie samen met je hond! Alle KustBungalows zijn voorzien van de nodige luxe. Ze zijn vrijstaand met een geheel omheinde tuin. U en uw honden kunnen hier dan ook volledig tot rust komen. Uw trouwe viervoeter is in onze optiek gewoon een onderdeel van uw gezin en kan daarom gewoon mee. Wij begrijpen dat u een lid van uw gezin niet thuis laat of in een kennel stopt.

Een strandwandeling met je hond staat in de top 10 van meest ontspannende activiteiten om te doen.

Je hond kan lekker ravotten, graven, takken apporteren, zwemmen en zich zodanig uitleven dat je de rest van de dag er 'geen kind' meer aan hebt. Voor je hond is een strandwandeling een welkome afwisseling op de standaard wandeling. En voor jou geldt dat natuurlijk net zo.

Snuif de heerlijke zeelucht op, leef met de seizoenen (ga niet alleen naar de zee als de zon schijnt), probeer lekker stevig door te stappen en werk zo tegelijkertijd aan je conditie of slenter lekker op je gemak met een camera in de hand. Wissel dit af en zo maak je elke strandwandeling tot een unieke ervaring.

In alle KustBungalows zijn honden toegestaan. De enige voorwaarde die we stellen is dat de KustBungalow weer netjes achtergelaten dient te worden. Er wordt € 15,- per hond per verblijf in rekening gebracht.

Strand

Honden zijn toegestaan op het strand. Ieder strand heeft zijn eigen regels. Over het algemeen mogen honden los op het strand in de periode van september t/m april en in de periode mei t/m augustus mogen ze overdag aangelijnd op het strand. Voor 10:00 's ochtends en na 19:00 uur mogen de honden los lopen. In Sintmaartenszee is er een speciaal hondenstrand.

Alle tuinen zijn volledig omheind met een gaashekwerk zodat honden of kinderen niet door een klein gaatje kunnen ontsnappen. Het hekwerk hebben we op veel plekken 'verstopt' tussen groene hagen, beplanting en dergelijke zodat het niet alleen functioneel is, maar er ook gezellig uitziet. Op de foto's is het hekwerk daarom vaak niet te zien, maar het zit er wel!

Hond(en) mogen mee naar de KustBungalows!
Typisch KustBungalows:

Sfeervolle vakantiehuisjes
Incl. 2 fietsen, fietszitje & fietskar
Flexibele huurperiodes
Honden zijn toegestaan
Gratis Wi-Fi
Volledig omheinde tuinen
Veilig (aan)betalen via iDeal

Standaard aanwezig: kinderstoel, ledikant, babybad, speelgoed. Zonder meerprijs!

Vragen of reserveren?

We zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. Bel, whatsapp of mail ons. We helpen je graag.

0229-842815
06- 41774998
info@kustbungalows.nl