Wandelen, fietsen, natuur

Zoek en boek

Genieten van de mooiste natuurgebieden?

Dat zit wel goed bij alle bungalows. De Noordhollandse kust heeft veel te bieden. Naast het strand en de uitgestrekte duinen zijn er ook diverse natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Wandelen of fietsen op het strand of in de duinen

De natuurgebieden zijn ideaal om te wandelen en fietsen. Er zijn vele mooie wandelroutes en fietsroutes uitgezet. Bij alle bungalows staan er standaard twee fietsen (met een fietszitje en fietskar) voor u klaar. Op het recreatiepark kunt u extra fietsen huren indien gewenst.

Ook paardrijden kan hier erg goed. Op het park in Julianadorp is een manage aanwezig.

Lente, zomer, herfst of winter?

Ieder seizoen heeft zijn charme; het is altijd genieten in de herst met de mooie herfstkleuren, maar ook de besneeuwde of berijpte bomen in het winterzonnetje zijn een prachtig gezicht. Het voorjaar ruik en beleef je op zijn best aan de kust met de kleurrijke bollenvelden en in de zomer is het aan het strand echt genieten geblazen.

Een vakantie bij het strand is dus altijd leuk! Er is altijd genoeg te zien, horen, ruiken en beleven. Kinderen vermaken zich ook altijd erg goed op het strand.

Wandelen, fietsen, natuur
Typisch KustBungalows:

Gemütlichen Bungalows
Inkl. 2 Fahrräder mit Kinder
Flexible Mietdauer
Hunde sind erlaubt
Im Bungalows verboten zu rauchen
Wi-fi
Safe (an) zu bezahlen mit Giropay und Sofort

Unsere Preise beinhalten zwei Fahrräder, Fahrradsitz, Hochstuhl, Kinderbett, Babywanne, Spielzeug, Reservierungsgebühr, etc. ohne zusätzliche Kosten!

Fragen oder Reservierung?

Wir sind offen 7 Tage die Woche von 9.00 bis 22.00 Uhr. Bel, WhatsApp oder mailen Sie uns. Wir helfen Ihnen.
06- 41 774 998
info@kustbungalows.nl

Zertifizierte Qshops keurmerk!